MY ADVENTURES

Enjoy the everyday adventures of Tara Loft!

A delicious meal.

Yesterday I cooked for my friends: Chickpeas with minced meat.

——————- GERMAN VERSION —————

Gestern kochte ich für Freunde: Hackfleisch-Kichererbsen-Pfanne.

a great meal

Preparations / Vorbereitungen

For this meal you need:

– chickpeas

– green salad (as a side dish)

– 1 kilogram of minced meat

– 4-6 tomatoes (as you like)

– cumin

– 1 onion and garlic

– 200 gram feta cheese

– parsley (as decoration)

– pita bread

– salt, pepper, olive oil, some herbs for the salad

– tomato paste

– soy milk

——————- GERMAN VERSION —————

Für diese Mahlzeit brauchst du:

– Kichererbsen

– grünen Salat (als Beilage)

– 1 Kilogramm Hackfleisch

– 4-6 Tomaten

– Kreuzkümmel

– 1 Zwiebel und Knoblauch

– 200 Gramm Schafskäse

– Petersilie (für die Dekoration)

– Pitabrot

– Salz, Pfeffer, Olivenöl, Küchenkräuter für den Salat

– Tomatenmark

– Sojamilch

salad

Cooking / Kochen

You  have to cut lettuce. Then add tomatoes, a little bit of olive oil and herbs. That’s it – the salad is almost finished.

Next step: cut the onion and a little piece of garlic. both fry with butter in a frying pan. Then add the meat. Fry it until it is cooked.

Last step: Add tomato past, a little bit of soy milk and of course the chickpeas.

Flavor all with salt, pepper and cumin.

It is done!  Please excuse that i can’t write down all quantities – I just act by instinct.

——————- GERMAN VERSION —————

Das Rezept ist im Grund ganz einfach: Salat schneiden, Tomaten, Olivenöl und Kräuter hinzufügen und mischen.

Als nächstes die Zwiebel und eine Knoblauchzehe zerschneiden und in der Pfanne anbraten. Anschließen das Fleisch hinzufügen. Solange kochen, bis durch ist.

Als Letztes: zwei Löffel Tomatenmark, ein wenig Sojamilch und die Kichererbsen hinzufügen.

Alles noch mit Salz, Pfeffer und Kreuzkümmel würzen. (Je nach Belieben.)

Fertig! Bitte entschuldigt, dass ich nicht die Mengenangaben hinzugefügt haben – ich koche mehr nach Gefühl.

meat

I was inspired by this recipe: Orientalische Hackfleisch-Kichererbsen-Pfanne at lecker.de.  Admittedly I modified the recipe.

——————- GERMAN VERSION —————

Inspiriert wurde ich von dieser Orientalische Hackfleisch-Kichererbsen-Pfanne auf lecker.de. Allerdings habe ich das Rezept leicht verändert.

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: